kyslomliecne vyrobky

Kyslomliečné výrobky

Naše kyslomliečne výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom, kde sa do pasterizovaného kravského mlieka pridávajú ušľachtilé mliečne kultúry, ktoré pôsobia blahodárne na ľudský organizmus. Charakteristickým znakom fermentovaných produktov je prítomnosť živých aktívnych mikroorganizmov, ktoré prospievajúce tráveniu tým, že pozitívne ovplyvňujú metabolickú aktivitu črevnej mikroflóry, posilňujú imunitu, ničia baktérie rodu Candida a v neposlednom rade uľahčujú trávenie laktózy, čiže sú vhodné aj pre ľudí intolerantných na laktózu.

V našej ponuke nájdete typicky slovenské a v národnej kuchyni veľmi obľúbené produkty ako cmar, zákys ale aj acidofilné mlieka

Acidofilné mlieko

Acidofilné mlieko plnotučné 500 ml

Kefír

Kaukazský kefír 500 ml

Acidofilné mlieko

Acidofilné mlieko plnotučné 230 ml

Cmar

Tatranský cmar 400 ml

Zákys

Tatranská zakysanka 500 ml

Tatranská zakysanka 1 l

Nitrianska zakysanka 500ml

Žilinská zakysanka 500ml